Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Zonnepanelen Oud-Maarsseveen

Fa. A. A. Tolboom specialiseert zich in het installeren van duurzame installaties. Eén van die duurzame installaties zijn zonnepanelen. Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen, die het mogelijk maken om zonlicht om te zetten naar energie. Dat klopt, ook u kunt gebruik maken van de gratis energie van de zon! Graag informeren wij u over de voordelen en uiteraard de besparingsmogelijkheden van zonnepanelen in Oud-Maarsseveen en omgeving.

Rendement

U zult zich ongetwijfeld afvragen hoeveel u kunt besparen met de installatie van zonnepanelen. Dat is afhankelijk van diverse factoren.  In Nederland leveren de zonnepanelen in het westen van het land doorgaans het hoogste rendement op. Ook de hoek waarin de zonnepanelen op uw dak geplaatst kunnen worden, bepaald hoeveel energie en dus hoeveel geld u ermee kunt besparen; een dak op het zuiden, waarbij de zonnepanelen in een hoek van 30 graden kunnen worden geplaatst, levert doorgaans het meeste op. De hoeveelheid energie die één zonnepaneel oplevert, verschilt dus per huishouden. Afgaande op gemiddelde berekeningen kunt u ervan uitgaan dat u door het plaatsen van één enkel zonnepaneel ongeveer 225 kWH aan stroom per jaar kunt opwekken. Gezien het feit dat de prijzen van fossiele brandstoffen onverminderd blijven stijgen, en er steeds meer wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling zonnepanelen, kunt u dus flink wat rendement behalen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze diensten op het gebied van zonnepanelen in Oud-Maarsseveen en omstreken, of wilt u meer weten over andere duurzame oplossingen? Neemt u dan contact op met Fa. A. A. Tolboom! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een offerte op maat.