Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Zonnepanelen Eemnes

Hoe zou u het vinden om gebruik te kunnen maken van de gratis energie van de zon? En daarbij maandelijks een aanzienlijke besparing op uw energierekening te realiseren? Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom maakt het mogelijk! Wij leveren en installeren zonnepanelen in Eemnes en omstreken.

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen worden op het dak van uw woning geplaatst en maken het mogelijk om daglicht om te zetten in energie. Zonnepanelen zijn door het toenemende gebruik in Nederland steeds goedkoper geworden. Ze zijn vrij eenvoudig te installeren, en u bent maandelijks veel minder kwijt aan uw energieleverancier, aangezien u nu voor een groot deel in uw eigen energiebehoefte voorziet. Bovendien draagt u ook nog eens bij aan een duurzamer milieu.

Rendement

Het vermogen van een zonnepaneel wordt uitgedrukt in de eenheid Wattpiek (Wp). Eén Wattpiek levert in Nederland ongeveer 0,8 kWh op. Op jaarbasis kunt u door het plaatsen van één zonnepaneel 480 kWh aan stroom opwekken. Hoeveel rendement u precies kunt behalen is afhankelijk van uw situatie en de manier waarop de zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Het te behalen rendement is het hoogst bij een schuin dak dat op het zuiden gesitueerd is.

Meer weten?

Wilt u weten hoeveel u jaarlijks kunt besparen door zonnepanelen in Eemnes of omstreken te laten installeren? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom! Onze specialisten kunnen voor u uw huidige verbruik in kaart brengen, en op basis daarvan een vrij nauwkeurige schatting geven van de investering, de terugverdientijd en de besparingsmogelijkheden.