Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Zonneboilers Zeldert

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan informeren over de plaatsing van zonneboilers in Zeldert of omstreken? Bij ons bent u aan het juiste adres! Als vooruitstrevend installatiebedrijf informeert Fa. A. A. Tolboom u graag over de mogelijkheden en de voordelen van zonneboilers.

Wat zijn zonneboilers en hoe werken ze?

Zonneboilers hebben een vrij simpel systeem, dat bestaat uit een zonnecollector en een voorraadvat. De zonnecollector, die een vloeistof bevat die door daglicht verwarmt kan worden, wordt op uw dak geinstalleerd. De vloeistof wordt door het voorraadvat gepompt,  waardoor het water in het voorraadvat verwarmt wordt. Ook wordt er een zogeheten warmtewisselaar tussen het voorraadvat en uw leidingen geplaatst. Mocht dan de temperatuur van het water uit het voorraadvat niet warm genoeg zijn, dan wordt het water door uw CV-ketel naverwarmd. Zo kunt u ook tijdens de donkere dagen altijd genieten van warm water.

Hoeveel rendement kan ik behalen?

Het spreekt voor zich dat u pas in een zonneboiler wilt investeren als u weet hoeveel u geld kunt besparen. Het te behalen rendement is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw huidige verbruik en de condities waarin de zonneboiler geplaatst kan worden. Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom kan voor u de investeringskosten, de terugverdientijd en de besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken. We kunnen u in elk geval alvast vertellen dat u flink kunt gaan besparen; de energieprijzen blijven onverminderd stijgen en een zonneboiler is een eenmalige investering waarmee u jarenlang van gratis energie gebruik kunt maken.

Meer weten over Zonneboilers in Zeldert?

Wilt u weten hoeveel rendement u kunt behalen door een zonneboiler te laten plaatsen?  Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom! Wij  zijn gespecialiseert in zonneboilers in Zeldert en omstreken maken graag een offerte op maat voor u. Op die manier weer u meteen waar u aan toe bent!