Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Zonneboilers Werkhoven

Een zonneboiler is een ideale manier om uw huis op een duurzame manier energie te voorzien. En u kunt er heel veel geld mee besparen! Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom is een specialist op het gebied van zonneboilers in Werkhoven en omstreken en vertelt u graag meer over de werking en de mogelijkheden.

Wat is een zonneboiler?

Om u te kunnen vertellen over de voordelen van een zonneboiler moeten we eerst uitleggen wat een zonneboiler precies is. Een zonneboiler is een systeem dat uit twee onderdelen bestaat: een zonnecollector en een voorraadvat. Een zonnecollector kunt u zien als een zonnepaneel dat zonlicht opvangt. In het voorraadvat zit water dat door het zonnepaneel verwarmd wordt. Ook op een bewolkte dag vangt de zonnecollector het zonlicht op en wordt uw woning voorzien van warm water. 's Avonds zonder warm water komen te zitten zal niet gebeuren aangezien het systeem op uw CV-ketel kan worden aangesloten en het water op die manier naverwarmd kan worden.

De voordelen van een zonneboiler

Vanaf het moment dat uw zonneboiler is aangesloten, zult u merken dat uw energierekening drastisch omlaag gaat. De investering voor uw zonneboiler heeft u dus ook snel weer terug verdiend. En daarna gaat u alleen maar meer besparen! Als u bedenkt dat de energieprijzen in de toekomst alleen maar verder zullen stijgen, zult u zich realiseren dat de investering voor een zonneboiler de slimste keus is. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Meer weten over zonneboilers in Werkhoven?

Heeft u interesse in een zonneboiler, maar zit u nog met vragen? Geen probleem! Neemt u gerust contact met ons op; onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.