Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Zonneboilers in Otterloo

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen om maandelijks tientallen euro’s op uw energiekosten te besparen? Dan bent u bij installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom op het juiste adres. Wij informeren u graag over het installeren van een Zonneboiler in Otterloo en de wijde omgeving.

Hoe werkt een zonneboiler?

Het concept van een zonneboiler is eigenlijk heel simpel. Het systeem bestaat uit een zonnecollector en een voorraadvat. De zonnecollector bevat een samengestelde vloeistof die door middel van daglicht verwarmd wordt. Deze verwarmde vloeistof wordt door het voorraadvat waar water in zit rondgepompt en zo wordt het water verwarmd. Wanneer de temperatuur van het water niet warm genoeg is wordt dit door uw CV-ketel na verwarmd. Het ideale van de zonneboiler is dat deze werkt op daglicht en daarom ook werkt als de zon niet schijnt. Zo kan u ook op donkere dagen genieten van duurzaam warm water.

Hoeveel rendement kan ik behalen?

U wilt voordat u een zonneboiler overweegt aan te schaffen natuurlijk weten hoeveel u kan besparen. Om hier een nauwkeurige schatting van te maken brengen wij eerst uw huidige energieverbruik in kaart. Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom kan u vervolgens een goed beeld geven van de kosten die u maakt bij de aanschaf, maar ook van de terugverdientijd en de besparingen op de lange termijn.
Wat wij u nu al met zekerheid kunnen vertellen is dat u met een zonneboiler flink gaat besparen op uw energiekosten!

Geïnteresseerd in zonneboilers in Otterloo?

Wij vertellen u graag meer over alle mogelijke oplossingen. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u. Neem gerust contact met ons op en sta versteld van de voordelen met een zonneboiler bij u in Otterloo.U zoekt een specialist op het gebied van CV-ketel reparaties in Horst of omstreken? Fa. A. A. Tolboom is u graag van dienst! Ons installatiebedrijf, dat gevestigd is in Leusden, is gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en repareren van verwarmingsinstallaties.