Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Zonneboiler Vleuten

Zou het niet mooi zijn als u maandelijks tientallen euro's op uw energierekening kon besparen? Wel, dat kan! Fa. A. A. Tolboom informeert u graag over de mogelijkheden van het installeren van een zonneboiler in Vleuten en omstreken.

Hoe werkt dat, een zonneboiler?

Een zonneboiler is een duurzaam systeem dat bestaat uit een voorraadvat en een zonnecollector. De zonnecollector, die op uw dak wordt geplaatst, bevat een speciale vloeistof bevat die door middel van daglicht kan worden opgewarmd en in een gesloten systeem naar het voorraadvat wordt gepompt. Op die manier wordt het water verwarmd. Het mooie van dit systeem is dat het werkt op daglicht. Dat betekent dat het dus ook werkt als het niet zonnig is!

Daarbij kan het voorraadvat ook op uw huidige CV-ketel worden aangesloten. Deze kan het water naverwarmen indien de temperatuur niet toereikend is. Op die manier komt u dus niet zomaar zonder warm water te zitten. 

Rendement

Natuurlijk vergt het een investering om zo'n zonneboiler te laten installeren. Deze investering kunt u echter binnen afzienbare tijd weer terugverdiend hebben; u gaat tenslotte flink besparen op uw energieverbruik! En aangezien de energieprijzen toch alleen maar blijven stijgen, zal het voordeel dat u behaalt steeds groter worden.

Fa. A. A. Tolboom kan voor u de besparingsmogelijkheden van een zonneboiler in kaart brengen. Dit doen we o.a.  door uw huidige verbruik in kaart te brengen. Hoe groter de benodigde capaciteit, hoe meer zonnepanelen u nodig heeft, en hoe groter het voorraadvat moet zijn.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het installeren van een zonneboiler in Vleuten of omgeving, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op!