Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Zonneboiler Terschuur

Voor een bijdrage aan een duurzame toekomst is een zonneboiler ideaal om uw huis van energie te voorzien. Fa. A. A. Tolboom is het installatiebedrijf dat bij u thuis in Terschuur een zonneboiler kan installeren. Zo bouwen we samen aan een betere toekomst!

Waarom een zonneboiler?

Om u te kunnen vertellen over de voordelen van een zonneboiler moeten we eerst uitleggen wat een zonneboiler precies is. Een zonneboiler is een systeem dat uit twee onderdelen bestaat: een zonnecollector en een voorraadvat. Een zonnecollector kunt u zien als een zonnepaneel dat zonlicht opvangt. In het voorraadvat zit water dat door het zonnepaneel verwarmd wordt. Ook op een bewolkte dag vangt de zonnecollector het zonlicht op en wordt uw woning voorzien van warm water. 's Avonds zonder warm water komen te zitten zal niet gebeuren aangezien het systeem op uw CV-ketel kan worden aangesloten en het water op die manier naverwarmd kan worden.

De zonneboiler is dus een milieuvriendelijke aanvulling op uw CV-ketel en zal uw energieverbruik een stuk betaalbaarder maken. 

Meer weten over zonneboiler Terschuur?

Als u contact opneemt met onze klantenservice helpen wij u graag verder. Wij kunnen u helpen met bepalen of u genoeg rendement uit de zonneboiler zal halen en ook kunnen wij een op maat gemaakte offerte voor u maken. Onze specialisten zijn u graag van dienst!