Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Zonneboiler specialist Den Dolder

Bent u op zoek naar een zonneboiler specialist in Den Dolder of omstreken? Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom is een expert op het gebied van duurzame oplossingen en vertelt u graag over de mogelijkheden.

Een zonneboiler, hoe werkt dat?

Een zonneboiler is een oplossing waarmee u uw woning op een duurzame manier van warm water kunt voorzien. Het is een relatief simpel systeem dat bestaat uit een zonnecollector en een voorraadvat. De zonnecollector, die een vloeistof bevat die door daglicht kan worden verwarmt, wordt op uw dak van uw woning geinstalleerd. De vloeistof wordt door het voorraadvat heen gepompt,  waardoor het water in het voorraadvat verwarmt wordt. Tussen het voorraadvat en uw leidingen wordt een zogeheten warmtewisselaar geplaatst. Mocht de temperatuur van het water uit het voorraadvat niet hoog genoeg zijn, dan kan uw CV-ketel het water naverwarmen. Zo bent u altijd verzekerd van warm water.

Wat zijn de besparingsmogelijkheden?

U gaat niet zomaar in een zonneboiler investeren; u wilt natuurlijk eerst weten hoeveel geld u kunt besparen! Als zonneboiler specialist Den Dolder dan Fa. A. A. Tolboom dit voor u berekenen. Nadat wij u huidige verbruik in kaart hebben gebracht, kunnen we u een goed beeld geven van uw investeringskosten, de terugverdientijd en de besparingsmogelijkheden. Maar we kunnen u nu alvast vertellen dat u met een zonneboiler flink gaat besparen op uw energiekosten; de energieprijzen blijven onverminderd stijgen, terwijl een zonneboiler een eenmalige investering is waarmee u nog jarenlang van gratis warm water kunt profiteren.

Meer weten over zonneboilers?

Wilt u weten wat u kunt besparen door de installatie van een zonneboiler?  Laat u dan adviseren door Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom, dé zonneboiler specialist van Den Dolder en omstreken. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.