Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Zonneboiler Nijkerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan informeren over de plaatsing van een zonneboiler in Nijkerk of omgeving? Fa. A. A. Tolboom is al jaren gespecialiseerd in duurzame oplossingen. Als vooruitstrevend installatiebedrijf informeert Fa. A. A. Tolboom u graag over de mogelijkheden van een zonneboiler.

Wat is een zonneboiler en hoe werkt het?

Een zonneboiler is een heel simpel systeem, dat bestaat uit een zonnecollector en een voorraadvat. De zonnecollector, die een vloeistof bevat die door daglicht verwarmt kan worden, wordt op uw dak geinstalleerd. De vloeistof wordt door het voorraadvat gepompt,  waardoor het water in het voorraadvat verwarmt wordt. We plaatsen tevens een zogeheten warmtewisselaar tussen het voorraadvat en uw leidingen. Mocht dan de temperatuur van het water uit het voorraadvat niet warm genoeg zijn, dan wordt het water door uw CV-ketel naverwarmd. Zo kunt u ook op donkere dagen altijd genieten van warm water.

Hoeveel kan ik besparen?

Natuurlijk wilt u pas in een zonneboiler investeren als u weet hoeveel u kunt besparen. Hiervoor brengen wij eerst uw huidige verbruik in kaart. Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom kan u vervolgens een goed beeld geven van uw investeringskosten, de terugverdientijd en de bespaarmogelijkheden. In elk geval kunnen we u nu alvast vertellen dat u flink kunt gaan besparen; de energieprijzen blijven onverminderd stijgen en een zonneboiler is een eenmalige investering waarmee u jarenlang van gratis energie gebruik kunt maken.

Offerte aanvragen zonneboiler Nijkerk

Wilt u weten wat u kunt besparen met het plaatsen van een zonneboiler?  Laat u dan adviseren door Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom! Wij maken graag een offerte op maat voor u. U weet dan meteen waar u aan toe bent!