Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Vloerverwarming Blaricum

Wanneer we het hebben over verwarming, dan denken we meestal aan een CV-ketel met bijbehorende radiatoren. Maar er zijn meer mogelijkheden; heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over vloerverwarming? Veel mensen weten niet dat vloerverwarming heel veel voordelen biedt ten opzichte van standaard radiatoren. Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom informeert u graag over de mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming in Blaricum en omstreken.

Werking

Wilt u vloerverwarming als hoofdverwarming hebben (dat wil zeggen dat de vloerverwarming verantwoordelijk is voor het verwarmen van de gehele woning), dan gebeurd dit door verwarming middels water. Hiervoor worden kunststof leidingen onder uw vloer aangelegd. Deze leidingen worden via een verdeelunit aangesloten op uw waterleiding. De verdeelunit is voorzien van een pomp, die ervoor zorgt dat er warm water door de leidingen heen stroomt. Het systeem is tevens voorzien van een thermostaatkraan, waarop u de maximum temperatuur van het water kunt instellen. Op die manier kunt u voorkomen dat uw vloer beschadigt doordat er te heet water door de leidingen stroomt.

Voordelen

Zoals gezegd biedt vloerverwarming een hoop voordelen ten opzichte van andere verwarmingsmethodes. Ten eerste wordt een ruimte met vloerverwarming op een zeer gelijkmatige wijze verwarmt. U kunt met vloerverwarming een aangename, constante temperatuur realiseren. Daarbij maakt vloerverwarming  op een zeer efficiente manier gebruik van energie. Dat betekent dat u naast een verhoogd comfort in huis ook nog eens een aanzienlijke besparing op uw energiekosten kunt realiseren.

Investering, terugverdiendtijd en besparingsmogelijkheden

Het installeren van vloerverwarming vergt natuurlijk een investering, maar die kunt u ook snel weer terugverdiend hebben. Fa. A. A. Tolboom kan op basis van uw huidige situatie en uw verbruik voor u de nvestering, terugverdiendtijd en besparingsmogelijkheden van vloerverwarming voor u in kaart brengen. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent.

Meer weten over vloerverwarming in Blaricum?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming in Blaricum of omstreken, neemt u dan contact op met Fa. A. A. Tolboom voor een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte!