Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Verwarmingssystemen Zeist

Fa. A. A. Tolboom is het bedrijf dat bij u thuis in Zeist diverse verwarmingssysteem kan leveren en installeren. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Moderne verwarmingssystemen

Ons bedrijf vervangt eenvoudig uw oude CV-ketel. Met de hedendaagse technologische ontwikkelingen op het gebied van verwarmingssystemen zijn nieuwe CV-ketels een stuk zuiniger qua energieverbruik. Het vervangen van uw oude CV-ketel is voor onze specialist een routineklus die niet lang hoeft te duren.

Naast het vervangen van CV-ketels levert Fa. A. A. Tolboom moderne, stijlvolle radiatoren. De meeste radiatoren zijn enkel ontworpen met het oog op functionaliteit. Naast dat onze radiatoren optimaal worden ingeregeld, zijn ze ook stijlvol. Zo hebben wij radiatoren voor elk interieur.

Naast het oude, vertrouwde CV systeem is het tegenwoordig ook mogelijk om voor vloerverwarming te kiezen. Veel mensen weten nog niet dat vloerverwarming als hoofdverwarming zuiniger is dan een CV systeem. Door middel van een leidingsstelsel onder u vloer wordt uw woning verwarmd. Een thermostaatkraan zorgt er voor dat er geen te heet water in de leidingen stroomt, waardoor uw vloer in optimale staat blijft.

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over onze verwarmingssystemen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het juiste verwarmingssysteem voor uw huis of bedrijf.