Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Verwarmingsspecialist Stroe

Bent u zoek naar een verwarmingsspecialist in Stroe of omstreken? Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom is u graag van dienst! Op deze pagina leest u wat meer over de diverse werkzaamheden die wij uitvoeren op het gebied van verwarming.

Verwarming repareren

Wordt u geconfronteerd met een kapotte CV-ketel, een radiator die niet meer warm wordt, of een lekkend expansievat? Neemt u dan direct telefonisch contact op met Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom. Wij beschikken over ervaren monteurs die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het probleem met uw verwarming zo spoedig mogelijk wordt verholpen.

Verwarming optimaliseren

Bij maar liefst 75% van de huishoudens met een CV-installatie werkt het systeem niet helemaal naar behoren. D.m.v. CV-optimalisatie kunnen wij snel inzichtelijk krijgen waar in uw CV-installatie het probleem zit. Met CV-optimalisatie profiteert u niet alleen van een verhoodgd comfort in huis, maar ook van een verwarmingsinstallatie die aanzienlijk zuiniger omgaat met energie.

Verwarming onderhouden

Omdat onderhoud heel belangrijk is bij een CV-ketel, bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om zeer voordelig een onderhoudsabonnement af te sluiten voor de installaties die wij hebben geleverd. U betaalt maandelijks een laag bedrag, dus u heeft geen grote uitgaven in één keer meer. Daarbij heeft u altijd een specialist achter de hand voor als er toch eens een storing mocht optreden.

Verwarming vervangen

De moderne CV-ketels zijn niet alleen betrouwbaarder maar springen ook aanzienlijk zuiniger met energie om dan modellen van 15 jaar geleden geleden.  Met een nieuwe CV-ketel profiteert u niet alleen van een verhoogd leefcomfort, maar kunt u ook flink besparen op uw maandelijkse energiekosten. De investering voor een nieuwe, zuinigere ketel heeft u dus snel weer terugverdiend.

Direct een verwarmingsspecialist Stroe nodig?

Voor meer informatie over CV-ketels, radiatoren, reparaties en onderhoud kunt u contact opnemen met Fa. A. A. Tolboom, dé verwarmingsspecialist Stroe en omstreken!