Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Verwarming Hoogland

Overweegt u om uw huidige verwarmingssysteem te laten vervangen? Of bent u net verhuisd en wilt u weten hoe u uw nieuwe woning op de meest efficiente manier kunt verwarmen? Of wilt u graag weten hoe u meer kunt besparen op uw energie middels energiezuinige verwarmingssystemen? Fa. A. A. Tolboom is gespecialiseerd in diverse verwarmingssystemen en kan u van een advies op maat voorzien.

Energiezuinige mogelijkheden

Bij het woord verwarming denkt u waarschijnlijk aan de meest voor de hand liggende optie: een CV-ketel met radiatoren. Als u nog een oude VR-ketel heeft, is het raadzaam om deze te laten vervangen door een zuinige HR-ketel. Maar wist u dat er tegenwoordig nog veel meer mogelijkheden zijn? Recente technologische ontwikkelingen bieden u bijvoorbeeld de mogelijkheid om vloerverwarming als hoofdverwarming aan te leggen. Dit zorgt voor een aanzienlijk hoger wooncomfort én een flinke besparing op uw energiekosten!

Verwarming Hoogland: advies op maat

Wanneer u graag meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het verwarmen van uw woning, neemt u dan gerust contact op met Fa. A. A. Tolboom. Wij kunnen voor u in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn in uw woning, wat de investering is en hoeveel u kunt gaan besparen op uw energiekosten.