Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Ventilatiesystemen Houten

Een goede ventilatie is van essentieel belang. Fa. A. A. Tolboom is een specialist op het gebied van ventilatiesystemen in Houten en omstreken en kan u helpen bij het waarborgen van de luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand.

Het belang van ventilatie

Wanneer er in een ruimte niet dagelijks geventileerd wordt, zal dit al snel resulteren in een slechte luchtkwaliteit. Dit brengt allerlei gezondheidsproblemen met zich mee, varierend van geirriteerde ogen, keelpijn en hoofdpijn tot aan hevige luchtwegproblemen en allergieen. Ventileren is ook belangrijk om schimmelvorming tegen te gaan. En dan is er nog het feit dat 'verse' lucht veel makkelijker en sneller opwarmt dan vervuilde lucht. Een goede ventilatie helpt in de wintermaanden dus ook om uw stookkosten te drukken.

Ventileert u wel voldoende?

Veel woningen beschikken wel over ventilatieroosters bij de ramen. Dit is al een goed begin. Maar in sommige ruimtes is dit simpelweg niet voldoende. Met name in vochtige ruimtes zoals badkamers, in druk bezochte ruimtes en in kantoorpanden waar het niet overal mogelijk is om ramen open te zetten, is er behoefte aan een gedegen ventilatiesysteem.

Mechanische ventilatiesystemen

Door mechanische ventilatiesystemen te laten installeren, wordt een ruimte constant van verse lucht voorzien. Deze vorm van ventilatie heeft bewezen in de meeste gevallen de meest efficiƫnte keuze te zijn. Fa. A. A. Tolboom kan u advies op maat bieden met betrekking tot hoe een ruimte het best geventileerd kan worden. Wij stellen graag een plan op maat voor u op, en kunnen uiteraard ook de installatie van een mechanisch ventilatiesysteem voor u uitvoeren.

Meer weten over ventilatiesystemen Houten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van ventilatiesystemen in Houten of omstreken? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ook voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u bij ons terecht.