Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Ventilatie Esveld

Wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van ventilatie Esveld, dan bent u bij Fa. A. A. Tolboom aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen wij u graag wat meer over wat ons installatiebedrijf voor u kan betekenen.

Het belang van ventilatie

Of het nu om een woning of een bedrijfspand gaat, het is van essentieel belang dat er dagelijks geventileerd wordt. In slecht geventileerde ruimtes gaat de luchtkwaliteit namelijk dusdanig omlaag dat het een gezondheidsrisico kan worden. Ook is ventileren belangrijk om schimmelvorming te voorkomen. En wist u dat verse lucht sneller opwarmt dan ‘oude’ lucht? Goed ventileren kan dus ook helpen bij het besparen op uw energiekosten!

Ventilatie in woningen

De meeste woningen zijn tegenwoordig wel voorzien van ventilatieroosters, waardoor er (mits ze open staan natuurlijk) constant frisse lucht kan circuleren. Helaas laten in sommige ruimtes de ventilatie mogelijkheden nog te wensen over. Zo zijn er situaties waarbij de badkamer geen ventilatiesysteem heeft. Als er dan ook geen mogelijkheid is om een raam open te doen, dan krijgt u al snel last van schimmel. Een mechanisch ventilatiesysteem kan dan uitkomst bieden.

Ventilatie in bedrijfspanden

In bedrijfsruimtes waar dagelijks meerdere mensen aan het werk zijn, raakt de lucht nog sneller verontreinigd. Indien hier niet de juiste maatregelen worden genomen, kan dit resulteren in een ongezonde werkomgeving waar mensen last kunnen krijgen van uiteenlopende klachten zoals geïrriteerde ogen, luchtwegproblemen, hoofdpijn en keelklachten. Dit wordt ook wel ‘Sick Building Syndrome’ genoemd. Wilt u weten hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit in uw bedrijfspand, of heeft u behoefte aan een deskundig advies met betrekking tot de ventilatie van uw kantoor? Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom kan u hierbij van dienst zijn.

Meer weten over ventilatie Esveld?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van ventilatie Esveld, neemt u dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!