Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Service & Onderhoud Zeewolde


Bent u op zoek naar een bedrijf dat zich specialiseert in service en onderhoud in Zeewolde en omgeving? Zoek dan niet verder; bij Fa. A. A. Tolboom ibent u aan het juiste adres! Ons installatiebedrijf is al jaren gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties en biedt u de mogelijkheid tot het afsluiten van een service- en onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel.

Het belang van onderhoud

Fa. A. A. Tolboom adviseert al haar klanten een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten. Met zo'n abonnement komen wij elke twee jaar langs om uw CV-ketel na te kijken op defecten en indien nodig versleten onderdelen te vervangen. Uw CV-ketel heeft deze onderhoudsbeurten nodig om optimaal en veilig te kunnen blijven werken.

Altijd voordeliger uit

Een service- en onderhoudsabonnement biedt u ook het voordeel dat u altijd een betrouwbare monteur achter de hand heeft, die u in het geval van een storing direct van dienst kan zijn. En dat is wel zo'n prettig idee. Kiest u voor Service & Onderhoud Zeewolde, dan weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt namelijk een vast, laag bedrag per maand. Hiermee bent u sowieso goedkoper uit, dan wanneer u geen abonnement zou hebben en in het geval van een storing een monteur zou moeten bellen. Die rekent natuurlijk een spoedtarief. U zit er toch ook niet op te wachten om dan ineens enorme bedragen te moeten ophoesten? Kies daarom voor een service- en onderhoudsabonnement van Fa. A. A. Tolboom!

Meer weten?

Indien u nog vragen heeft met betrekking tot onze diensten op het gebied van service en onderhoud in Zeewolde en omgeving, vult u dan het contactformulier in. Heeft u een storing aan uw CV-ketel die direct verholpen moet worden? Dan adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen; op die manier kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn.