Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Service & Onderhoud Bilthoven


Bent u op zoek naar een bedrijf dat service en onderhoud in Bilthoven levert? Fa. A. A. Tolboom is u graag van dienst! Ons installatiebedrijf is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties en biedt u de mogelijkheid tot het afsluiten van een service- en onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel.

Waarom Service & Onderhoud Bilthoven?

Fa. A. A. Tolboom adviseert al haar klanten een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten. Met zo'n abonnement komen wij elke twee jaar langs om uw CV-ketel na te kijken op defecten en indien nodig versleten onderdelen te vervangen. Uw CV-ketel heeft deze onderhoudsbeurten nodig om optimaal en veilig te kunnen blijven werken. Maar een service- en onderhoudsabonnement biedt u ook het voordeel dat u altijd een betrouwbare monteur achter de hand heeft, die u in het geval van een storing direct van dienst kan zijn. En dat is wel zo'n prettig idee.

Kiest u voor Service & Onderhoud Bilthoven, dan weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt namelijk een vast, laag bedrag per maand. Hiermee bent u sowieso goedkoper uit, dan wanneer u geen abonnement zou hebben en in het geval van een storing een monteur zou moeten bellen. Die rekent natuurlijk een spoedtarief. U zit er toch ook niet op te wachten om dan ineens enorme bedragen te moeten ophoesten? Kies daarom voor een service- en onderhoudsabonnement van Fa. A. A. Tolboom!

Storing?

Heeft u een storing aan uw CV-ketel? Neemt u dan contact met ons op! Wij zullen er alles aan doen om de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen.