Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Service & Onderhoud Staverden

U bent op zoek naar een installatiebedrijf voor service en onderhoud in Staverden of omstreken? Bij Fa. A. A. Tolboom zit u goed! Wij zijn gespecialiseerd in  verwarmingsinstallaties en bieden u de mogelijkheid om een voordelig onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel af te sluiten.

Waarom service & onderhoud Staverden?

Uw CV-ketel maakt elk jaar al snel zo'n 1000 branduren per jaar. U kunt dan ook niet verwachten dat u nooit naar het apparaat hoeft om te kijken. Geregeld onderhoud is belangrijk voor de veiligheid en zorgt ervoor dat uw CV-ketel langer mee gaat. Om kosten te besparen adviseren wij onze klanten om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Wanneer u een onderhoudsabonnement heeft, ontvangt u automatisch bericht van ons wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt. We komen dan bij u langs om uw CV-ketel na te kijken op defecten en indien nodig versleten onderdelen te vervangen. Op die manier blijft uw CV-ketel optimaal en veilig  werken, en bent u altijd verzekerd van warm water en een aangenaam binnenklimaat. En mocht u onverhoopt toch met een storing te maken krijgen, dan heeft u met het onderhoudsabonnement  altijd een betrouwbare monteur achter de hand.  En dat is wel zo'n prettig idee.

Met een onderhoudsabonnement van Fa. A. A. Tolboom weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt een vast, lage maandelijkse premie. Hiermee bent u veel goedkoper uit, dan wanneer u geen abonnement zou hebben en in het geval van een storing een monteur zou moeten bellen. Geen onverwachte uitgaven dus!

Meer weten over service & onderhoud Staverden?

Wilt u graag meer weten over onze diensten op het gebied van service en onderhoud in Staverden of omstreken, of direct een offerte aanvragen voor een onderhoudsabonnement bij Fa. A. A. Tolboom? Neemt u dan contact met ons op! Indien u nu een storing heeft aan uw CV-installatie, dan adviseren wij u om eventjes telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Op die manier kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn!