Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Service & Onderhoud Lunteren

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat service en onderhoud in Lunteren levert, dan bent u bij Fa. A. A. Tolboom aan het juiste adres. Wij zijn een expert op het gebied van  verwarmingsinstallaties en bieden u de mogelijkheid om een service- en onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel af te sluiten.

Waarom Service & Onderhoud Lunteren?

De gemiddelde CV-ketel maakt zo'n 1000 branduren per jaar. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat dit apparaat zo nu en dan wel een onderhoudsbeurtje kan gebruiken. Wij adviseren onze klanten altijd een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten. Wanneer u een abonnement heeft, komen wij elke twee jaar langs om uw CV-ketel na te kijken op defecten en indien nodig versleten onderdelen te vervangen. Op die manier blijft uw CV-ketel optimaal en veilig  werken, en bent u altijd verzekerd van warm water en een aangenaam binnenklimaat. Mocht u toch een storing krijgen, dan heeft u met het service- en onderhoudsabonnement  altijd een betrouwbare monteur achter de hand.  En dat is wel zo'n prettig idee.

Met een Service & Onderhoudsabonnement van Fa. A. A. Tolboom weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt een vast, laag bedrag per maand. Hiermee bent u veel goedkoper uit, dan wanneer u geen abonnement zou hebben en in het geval van een storing een monteur zou moeten bellen. Geen onverwachte uitgaven dus!

Storing?

Indien u nu een storing heeft aan uw CV-installatie, dan adviseren wij u om eventjes contact op te nemen met onze klantenservice. Op die manier kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn!