Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Nieuwe CV-ketel Harselaar

Fa. A. A. Tolboom is specialist op het gebied van verwarmingssystemen. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe CV-ketel in Harselaar of omstreken bent u bij ons aan het goede adres.

Wanneer is het tijd voor een nieuwe CV-ketel?

Een CV-ketel gaat, afhankelijk van hoe goed deze is onderhouden, gemiddeld 15 jaar mee. Het is belangrijk om tijdig uw CV-ketel te laten vervangen, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van een aangenaam binnenklimaat. Heeft u een CV-ketel van 15 jaar of ouder, of functioneert uw ketel niet meer naar behoren? Bent u steeds veel geld kwijt aan reparatiekosten? Dan is het zeker tijd om eens te kijken naar een nieuw exemplaar.

Besparen op uw energiekosten

Wist u dat u met de aanschaf van een nieuwe CV-ketel ook een aanzienlijke besparing op uw energiekosten kunt realiseren? De techniek heeft niet stilgestaan, en nieuwere CV-ketels zijn dan ook een stuk zuiniger met energie dan CV-ketels van pakweg 15 jaar terug. Een nieuwe CV-ketel vergt natuurlijk een investering, maar u verdiend deze ook relatief snel weer terug. En daarna gaat u alleen maar meer besparen!

Deskundig advies op maat

Er is tegenwoordig veel keus als het aankomt op CV-ketels. Grote kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet! Welke CV-ketel voor u het meest geschikt is hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte van uw woning, hoe goed uw woning geisoleerd is, en of u op meerdere plekken tegelijk warm water wilt kunnen tappen. Op basis hiervan kan Fa. A. A. Tolboom u een deskundig advies op maat bieden over de beste en voordeligste CV-ketel voor uw persoonlijke situatie.

Interesse in een nieuwe CV-ketel in Harselaar of omstreken?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe CV-ketel in Harselaar of omstreken? Of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact op met Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom. Onze medewerkers staan u graag te woord!