Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Mechanische ventilatiesystemen Vierhouten

Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom is gespecialiseerd op het gebied van mechanische ventilatiesystemen in Vierhouten en omstreken. Wij helpen u bij het waarborgen van de luchtkwaliteit van uw pand of woning.

Goede ventilatie en het belang ervan

Of het nu gaat om een drukke kantoorruimte, een badkamer of uw huiskamer, een ruimte waarin gewerkt en/of geleefd wordt moet geventileerd worden. Veel mensen zijn in de veronderstelling dat dagelijks 10 minuten ventileren voldoende is, maar niks is minder waar. Wanneer dit niet constant of slecht gedaan wordt zal dit resulteren in een slechte(re) kwaliteit van de lucht die u inademt. Hierdoor kunnen verschillende risico’s voor u, uw gezin of werknemers zich voordoen. Denk aan keelpijn, geïrriteerde ogen en hoofdpijn. Ook kan het kan zijn dat zich ernstige luchtweg problemen en verschillende allergieën voor gaan doen door schimmelvorming, wat een gevolg is van slechte ventilatie.

Mechanisch ventileren, wat houdt dat in?

Om een ruimte van een constante toevoer van verse lucht te voorzien is het een idee om een mechanisch ventilatiesysteem te installeren. Ondanks dat er verschillende soorten zijn komt het allemaal op hetzelfde neer. De oudere vervuilde lucht wordt weg gefilterd en maakt ruimte voor de schone lucht die binnen kan komen via de geopende ventilatieroosters bij uw ramen. Hierdoor profiteert u van optimale lucht kwaliteit! Wij van installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom bieden u advies op maat als het gaat om mechanische ventilatie in Vierhouten en omstreken.

Hoe we dit onderhouden

Als de ventilatiesystemen goed onderhouden worden is dit de beste oplossing voor uw huis of werkplaats. Wanneer u het onderhoud uitstelt of helemaal niet laat doen verminderd de hoeveelheid die het mechanische ventilatiesysteem kan afvoeren tot op een punt dat er alleen nog maar vervuilde lucht rondgecirculeerd kan worden. De ventilatieroosters kan u zelf onderhouden maar het onderhoud aan ventilatiesysteem nemen wij graag van u over. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken wij het systeem volledig na, wij regelen de afvoer motor van uw systeem en reinigen wij de afvoerkanalen. Na een onderhoudsbeurt werkt het systeem weer veilig en efficiënt. U kan uiteraard bij ons een onderhoudscontract voor uw mechanische ventilatiesysteem afsluiten.

Meer weten over mechanische ventilatiesystemen Vierhouten?

U bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het installeren van een ventilatiesysteem in Vierhouten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij stellen een persoonlijk ventilatieplan voor uw situatie op en kunnen uiteraard ook de installatie en onderhoud van uw mechanische ventilatiesysteem op ons nemen.