Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Ketelvervanging Krachtighuizen

Met regelmatig onderhoud gaat een CV-ketel gemiddeld zo’n 15 jaar mee. Daarom raden we bij Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom al onze klanten aan om een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten, zodat wij optimale performance van uw ketel kunnen garanderen. Desondanks is het belangrijk uw CV-ketel op tijd te ontvangen, zodat u kunt blijven genieten van het comfort waaraan u gewend bent.

Hoe weet ik wanneer mijn ketel vervangen moet worden?

Wanneer een CV-ketel 15 jaar of ouder is kan het geen kwaad die preventief te vervangen. Als u buitensporig veel last heeft van storingen aan de ketel, defecten of andere ongemakken aan uw CV-ketel, dan is het waarschijnlijk tijd voor een nieuw exemplaar. Neem contact op met Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom voor een offerte voor ketelvervanging in Krachtighuizen. Onze werknemers staan klaar om u te ondersteunen.

Wat zijn de voordelen van een nieuwe CV-ketel?

Direct na de ketelvervanging zullen de resultaten merkbaar zijn: uw nieuwe CV-ketel is betrouwbaarder, sneller en zuiniger. Dat scheelt! Ook in uw portemonnee. Onze werknemers zijn graag bereid om samen met u de verschillende mogelijkheden door te praten, zodat u zeker weet dat u de juiste ketel voor uw huishouden aanschaft. Wacht dus niet langer en neem contact op met Installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom voor ketelvervanging in Krachtighuizen!