Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Ketelvervanging Eembrugge

Fa. A. A. Tolboom is gespecialiseerd in verwarmingssystemen. Ook voor ketelvervanging in Eembrugge en omstreken kunt u bij ons terecht.

Wanneer ketel vervangen?

De gemiddelde CV-ketel maakt jaarlijks zo'n 1000 branduren en gaat ongeveer 15 jaar mee. Daarna zal een ketel, afhankelijk van hoe goed deze onderhouden is, meestal wel wat kuren gaan vertonen. Om een optimale warmtevoorziening en een veilige en zuinige werking van uw CV-ketel te kunnen garanderen, is het van belang dat u tijdig uw ketel laat vervangen. Is uw huidige ketel 15 jaar of ouder? Of functioneert het apparaat niet meer naar behoren? Dan is ketelvervanging in de meeste gevallen de juiste keus.

Onze werkwijze

Wanneer u kiest voor ketelvervanging door Fa. A. A. Tolboom, bekijken we samen met u welke ketel het meest geschikt is voor uw woning. Op basis van diverse factoren, waaronder de grootte van uw woning en uw wens om op meerdere plekken warm water te gebruiken, kunnen wij u een persoonlijk advies bieden. Heeft u een geschikte CV-ketel heeft uitgekozen,  dan maken we een afspraak voor de installatie. Uw oude CV-ketel wordt door een erkend installateur gedemonteerd en afgevoerd, waarna direct de nieuwe CV-ketel geplaatst wordt en vervolgens de nieuwe CV-ketel plaatsen. Afhankelijk van of er nog zaken omgebouwd moeten worden neemt de installatie ongeveer 4 tot 5 uur in beslag. Uw nieuwe CV-ketel wordt tevens door de installateur ingeregeld, zodat u het apparaat meteen in gebruik kunt nemen. De installateur vertrekt pas als alles werkt zoals het hoort!

Service- en onderhoudsabonnement

Een CV-ketel vergt zo nu en dan ook wat onderhoud. Tijdig onderhoud is belangrijk om een veilige en zuinige werking te waarborgen en de levensduur van uw CV-ketel te verlengen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel direct een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten. U betaalt dan een vast, laag bedrag per maand en krijgt automatisch bericht van ons wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt. Tijdens het onderhoud wordt de CV-ketel helemaal nagelopen, en kunnen eventuele kleine defecten direct verholpen worden. Bovendien heeft u met een service- en onderhoudsabonnement van Fa. A. A. Tolboom altijd een specialist achter de hand voor het geval u toch onverhoopt problemen krijgt met uw CV-ketel. Wel zo fijn om te weten!

Meer weten over ketelvervanging Eembrugge?

Wilt u graag meer informatie over ketelvervanging in Eembrugge of omstreken, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u gerust contact op met Fa. A. A. Tolboom. Onze medewerkers staan u graag te woord!