Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Ketelvervanging Ede

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor ketelvervanging in Ede, dan bent u bij Fa. A. A. Tolboom aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in verwarmingssystemen en kunnen u niet alleen adviseren over de aanschaf van een nieuwe CV-ketel, maar we kunnen deze ook voor u plaatsen.

Waarom ketel vervangen?

De gemiddelde CV-ketel maakt jaarlijks zo'n 1000 branduren en gaat ongeveer 15 jaar mee. Daarna zal een ketel, afhankelijk van hoe goed deze onderhouden is, kuren beginnen te vertonen. Om een optimale warmtevoorziening en een veilige werking van uw CV-ketel te kunnen garanderen, is het van belang dat u tijdig een ketelvervanging laat uitvoeren. Het vervangen van een CV-ketel is een specialistische klus, die u het beste aan een professioneel bedrijf kunt overlaten.

Werkwijze ketelvervanging Ede

Wanneer u bij ons een nieuwe ketel wilt aanschaffen, zullen we eerst met u doornemen welke ketel het meest geschikt is voor uw woning. Op basis van diverse factoren, waaronder de grootte van uw woning en uw wens om op meerdere plekken warm water te gebruiken, kunnen wij voor u een advies op maat maken. Wanneer u eenmaal een geschikte CV-ketel heeft uitgekozen,  maken we een afspraak met een erkende installateur. Deze zal uw oude CV-ketel demonteren en vervolgens de nieuwe CV-ketel plaatsen. Afhankelijk van of er nog dingen omgebouwd moeten worden (zoals afvoerbuizen) neemt de installatie ongeveer 4 tot 5 uur in beslag. Uw nieuwe CV-ketel wordt door ons helemaal ingeregeld. We gaan pas weg als alles naar behoren werkt! Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!