Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

Installatie Zonnepanelen Langbroek

Fa. A. A. Tolboom is gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen in Langbroek en omstreken. Op deze pagina vertellen we u wat meer over de voordelen van zonnepanelen, en van welke factoren het te behalen rendement afhankelijk is.

Waarom zonnepanelen?

De zon is de meest krachtige energiebron op aarde. En de zon is gratis. Het is zonde dat er nog maar relatief weinig mensen gebruik van maken, zeker met het oog op de almaar stijgende energieprijzen en het feit dat traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn. Door zonnepanelen te laten installeren kunt u gebruik maken van de gratis energie van de zon. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Want hoe meer energie u opvangt met uw zonnepanelen, hoe lager uw maandelijkse energierekening wordt.

Uw rendement

Nu zult u zich ongetwijfeld afvragen hoeveel u dan kunt besparen met de installatie van zonnepanelen. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer het dak van uw huis of bedrijfspand richting het zuiden is gesitueerd en het mogelijk is om de zonnepanelen onder een hellingshoek van 30 graden te plaatsen, kunt u van het hoogste rendement profiteren.  Maar het te behalen rendement is ook afhankelijk van uw huidige energieverbruik en het aantal zonnepanelen dat u laat plaatsen. Fa. A. A. Tolboom komt graag bij u langs om de mogelijkheden in uw specifieke situatie te bekijken en de investering, besparingsmogelijkheden en terugverdientijd inzichtelijk te maken. Op basis hiervan kunnen wij u ook een vrijblijvende offerte bieden.

Meer weten over de installatie van zonnepanelen in Langbroek of omstreken?

Wilt u graag meer weten over de installatie van zonnepanelen in Langbroek of omstreken, of wilt u direct een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neemt u dan contact op met Fa. A. A. Tolboom!