Zie hier de contactgegevens van Fa. A.A. Tolboom
Hamersveldseweg 1
3833 GK Leusden
Zie hier de contactgegevens van Fa. A.A. Tolboom
033 494 12 96
[email protected]

Zonnepanelen particulier

Als vooruitstrevend installatiebedrijf hecht Tolboom CV Utrecht veel waarde aan het milieu. Wij passen dan ook zoveel mogelijk duurzame oplossingen toe. Een van deze duurzame oplossingen is het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepanelen, ook wel PV-cellen (Photo Voltaic-cellen) genoemd, maken het mogelijk om de kracht van het zonlicht naar energie om te zetten. Onze zonnepanelen zijn eenvoudig op het dak van uw woning of bedrijfspand te plaatsen.

Het zonnepaneel

Een zonnepaneel is opgebouwd uit zonnecellen, welke uit meerdere lagen silicium bestaan. Deze cellen maken het mogelijk om het zonlicht naar elektriciteit om te zetten. In Nederland is het zo dat de zonnepanelen nooit op 100% van het wattage kunnen presteren. In berekeningen wordt daarom uitgegaan van een opbrengst van 80% uitgedrukt in wattage. Het vermogen van een zonnepaneel wordt uitgedrukt in Wattpiek (Wp). Eén Wattpiek levert in Nederland ongeveer 0,8 kWh op. Op jaarbasis kunt u door het plaatsen van één zonnepaneel 480 kWh aan stroom opwekken.

De installatie van uw zonnepanelen

Om het gehele systeem werkend te krijgen, zijn een aantal onderdelen vereist. Hierbij gaat het uiteraard om de zonnepanelen zelf, maar ook een omvormer en elektriciteitskabels behoren hiertoe. De plaatsing van de zonnepanelen staat direct in lijn met het rendement dat u weet te behalen met de zonnepanelen. In Nederland presteren zonnepanelen het beste in het westen van ons land. Wanneer het dak van uw huis of bedrijfspand richting het zuiden is gesitueerd en het mogelijk is om de zonnepanelen onder een hellingshoek van 30 graden te plaatsen is het rendement het hoogst.

Vraagt u zich af hoeveel rendement u zou behalen met het plaatsen van zonnepanelen, dan kan Tolboom CV u hier meer over vertellen. Neemt u gerust contact met ons op voor een advies op maat!

Rendement

Niet geheel onbelangrijk is het rendement dat u op de investering van de zonnepanelen kunt behalen. Gecombineerd met de toenemende energieprijzen en de huidige ontwikkelingen is het mogelijk om 10% rendement te behalen. Dat is behoorlijk aantrekkelijk, nietwaar? U genereert groene stroom en behaald ook nog een financieel rendement.

Offerte op maat

Bent u positief geworden over de plaatsing van zonnepanelen maar twijfelt u of u wel voldoende rendement zal behalen? Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u concrete vragen? Geen probleem!

Tolboom CV Utrecht laat u graag in een persoonlijk gesprek de voordelen van zonnepanelen zien. Daarnaast kunnen wij u kennis laten maken met de andere duurzame oplossingen die wij aanbieden. Het is met het gebruik van alternatieve energiebronnen namelijk mogelijk om nog meer rendement te behalen. Uiteraard kunnen wij u ook een offerte op maat aanbieden, zowel voor de plaatsing van zonnepanelen als voor andere duurzame oplossingen.

Heeft u graag direct inzichtelijk welke besparing u kunt realiseren door de toepassing van zonnepanelen?

Doe dan hier de gratis besparingsberekening en kom erachter hoeveel u kunt besparen!

Veel gestelde vragen