Zie hier de contactgegevens van Fa. A.A. Tolboom
Hamersveldseweg 1
3833 GK Leusden
Zie hier de contactgegevens van Fa. A.A. Tolboom
033 494 12 96
[email protected]

Ventilatie

Veel mensen staan nauwelijks of nooit stil bij het belang van de luchtkwaliteit in hun woning of bedrijfspand. Echter kan een onvoldoende geventileerde ruimte een ernstig risico vormen voor de gezondheid. In een ruimte die niet voldoende geventileerd wordt circuleert verontreinigde lucht. Dit is heel makkelijk te voorkomen door dagelijks de ruimte te ventileren. Ventileren is niets anders dan het verversen van de aanwezige lucht in de ruimte. Ventilatie kan op diverse manieren worden toegepast. Bij Installatiebedrijf Fa A. A. Tolboom in Leusden zijn we gespecialiseerd in ventilatiesystemen. Wij kunnen u hier dan ook over adviseren.

Mechanische ventilatie

Het is overal, of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand, van groot belang dat de luchtkwaliteit gewaarborgd wordt en luchtverontreiniging wordt voorkomen. Dit is extreem belangrijk bij druk bezochte ruimtes. Want hoe meer mensen zich in een ruimte bevinden, hoe sneller de lucht verontreinigd raakt. U kunt het zich niet veroorloven dat mensen door de slechte luchtkwaliteit onwel raken of ziek worden. Laat ons u daarom helpen.

Fa. A. A. Tolboom is een erkend installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in ventilatie. Wij kunnen u adviseren op het gebied van luchtkwaliteit en mechanische ventilatie. Met mechanische ventilatie bent u altijd verzekerd van verse lucht in een ruimte en voorkomt u dat er vervuilde lucht gaat circuleren. Zo kunt u weer opgelucht ademhalen.