Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

CV reparaties Culemborg

Een kapotte CV-ketel betekent dat u geen warm water en geen verwarming hebt, en dient dan ook zo snel mogelijk gerepareerd te worden. Bent u op zoek naar een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in CV reparaties in Culemborg en omstreken, dan is Fa. A. A. Tolboom u graag van dienst.

Fa. A. A. Tolboom, hét adres voor CV reparaties Culemborg!

We beseffen pas hoe afhankelijk we van onze CV-installatie zijn op het moment dat hij het ineens niet meer doet. Wanneer u een storing aan uw CV-ketel heeft, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Maar met spoed een monteur inschakelen is meestal niet goedkoop. Gelukkig hebben wij van installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom een uitstekende oplossing: een service- en onderhoudsabonnement.

Service- en onderhoudsabonnement

Bij Fa. A. A. Tolboom adviseren we al onze klanten om bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel direct een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten. Met zo'n abonnement komen wij elke twee jaar langs om uw CV-ketel na te kijken op defecten en indien nodig versleten onderdelen te vervangen. Uw CV-ketel heeft deze onderhoudsbeurten nodig om zuinig en veilig te kunnen blijven werken. Maar een service- en onderhoudsabonnement biedt u ook het voordeel dat u altijd een betrouwbare monteur achter de hand heeft, die u in het geval van een storing direct van dienst kan zijn.

Prima service voor een vast bedrag per maand

Kiest u voor een service- en onderhoudsabonnement van Fa. A. A. Tolboom, dan weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt namelijk een vast, laag bedrag per maand. Hiermee bent u altijd goedkoper uit dan wanneer u in het geval van een storing uw monteur het spoedtarief moet betalen. Bovendien krijgt u nooit te maken met onverwachte kosten of grote uitgaven in één keer. En dat is wel zo prettig om te weten!

Meer weten over CV reparaties Culemborg?

Heeft u op dit moment een storing aan uw CV-ketel? Neemt u dan contact met ons op! Wanneer het een spoedgeval betreft kunt u ons het beste eventjes bellen, zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Ook voor overige vragen omtrent CV reparaties Culemborg of het afsluiten van een service- en onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel kunt u contact met ons opnemen.