Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

CV onderhoud Leuvenum

Is uw CV-ketel aan een onderhoudsbeurt toe en bent u op zoek naar een professioneel installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in CV onderhoud in Leuvenum en omstreken? Bij Fa. A. A. Tolboom bent u aan het goede adres! 

Over CV onderhoud

Een CV-ketel maakt jaarlijks gemiddels zo'n 1000 branduren. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat uw CV-ketel, net als bijvoorbeeld uw auto, af en toe een onderhoudsbeurt nodig heeft. Tijdens een onderhoudsbeurt lopen wij de installatie helemaal na. Er wordt gecontroleerd of alles nog naar behoren werkt en of er wellicht versleten of defecte onderdelen zijn die vervangen dienen te worden. Door uw CV-ketel eens in de twee jaar te laten onderhouden, bent u altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat en een veilige, zuinig werkende CV-ketel. Bovendien is de kans dat er een storing optreed aanzienlijk kleiner bij een goed onderhouden CV-ketel!

Onderhoudsabonnement afsluiten

  • Wij adviseren onze klanten altijd om bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit biedt u een aantal zeer aantrekkelijke voordelen:
  •  
  • * Service voor een vaste lage maandelijkse premie;
  • * Geen onverwachte kosten of grote uitgaven in één keer;
  • * Eens in de twee jaar onderhoud;
  • * Altijd een deskundigmonteur achter de hand in het geval van een storing.
  •  

Met een service- en onderhoudsabonnement van Fa. A. A. Tolboom weet u altijd waar u aan toe bent!

Meer weten over CV onderhoud Leuvenum?

Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot CV onderhoud Leuvenum en omstreken? Neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van FA. A. A. Tolboom! Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.