Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

CV monteur Overhees

Heeft uw CV-ketel kuren en bent u op zoek naar een CV monteur in Overhees? Fa. A. A. Tolboom CV staat voor u klaar! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van CV-ketels.

Serviceabonnement

De gemiddelde CV-ketel maakt in een jaar zo’n 1000 branduren. Dat is behoorlijk veel. Vergelijkt u het maar met een auto: die zou na 1000 uur al minstens 75.000 kilometer op de teller hebben staan. Net als een auto heeft ook uw CV-ketel zo nu en dan een onderhoudsbeurtje nodig. Om het uzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u een serviceabonnement bij ons afsluiten. Hierbij worden service en onderhoud voor een vooraf vastgestelde periode geleverd. Op die manier bent u altijd verzekerd van een veilige, goed werkende installatie. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan heeft u altijd een CV monteur in Overhees achter de hand die storingen en defecten direct voor u kan repareren. En dat is wel een prettig gevoel!  

Wat wordt er gedaan tijdens een onderhoudsbeurt?

Tijdens een onderhoudsbeurt controleert onze CV monteur in Zeist uw CV-ketel op storingen en kleine defecten. We reinigen uw installatie en lopen alles even na. Indien dat nodig is, worden versleten onderdelen vervangen. Na afloop van de onderhoudsbeurt kunt u weer zorgeloos genieten van een optimaal functionerende CV-ketel!

Wilt u meer weten over het afsluiten van een serviceabonnement bij Fa. A. A. Tolboom? Of heeft u direct een CV monteur in Overhees nodig om een storing te verhelpen? Neemt u dan contact met ons op!