Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

CV-ketels Oud-Leusden

Fa. A. A. Tolboom is dé specialist op het gebied van CV-ketels in Oud-Leusden en omstreken. Op deze pagina vertellen we u over wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

CV-ketel reparaties

Zelfs de beste CV-ketel kan wel eens problemen hebben. Omdat u voor zowel uw warme water als uw verwarming van uw CV-ketel afhankelijk bent, is het zaak dat storingen zo snel mogelijk verholpen worden. Heeft u een storing, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk een monteur bij u langskomt om het probleem te verhelpen.

CV-ketel onderhoud

Een CV-ketel maakt al snel zo'n 1000 branduren per jaar, dus u kunt niet verwachten dat u er nooit naar om hoeft te kijken. Handelingen zoals het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren kunt u zelf doen. Voor het onderhoud, dat eens in de twee jaar uitgevoerd dient te worden, kunt u contact met ons opnemen. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw CV-ketel.

CV-ketel aanschaffen

Heeft uw oude CV-ketel zijn beste tijd gehad? Moet u regelmatig een monteur laten komen om reparaties uit te laten voeren? Dan is het vervangen van uw CV-ketel de meest voor de hand liggende keuze. Wist u  dat u met een nieuwe CV-ketel heel veel kunt besparen op uw energiekosten? Dankzij technologische ontwikkelingen zijn modernere CV-ketels namelijk een stuk zuiniger dan de CV-ketels van pakweg 15 jaar geleden. Een nieuwe CV-ketels is een investering, maar wel eentje die u binnen korte tijd weer heeft terugverdiend doordat u bespaart op uw stookkosten.

CV-ketel installatie

Ook voor de daadwerkelijke installatie van uw nieuwe CV-ketel kunt u bij ons terecht. Onze ervaren installateurs demonteren uw oude ketel en plaatsen voor u de nieuwe ketel, welke ook meteen op de juiste manier voor u wordt ingeregeld. De installatie neemt, afhankelijk van of er nog dingen omgebouwd moeten worden, ongeveer 4 tot 5 uur in beslag. De installateur gaat pas weg als alles naar behoren werkt!

Meer weten over CV-ketels in Oud-Leusden en omstreken?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van CV-ketels in Oud-Leusden en omstreken, neemt u dan gerust contact met ons op.