Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

CV-ketel Service & Onderhoud Maartensdijk

Voor service en onderhoud aan uw CV-ketel in Maartensdijk is installatiebedrijf Fa. A. A. Tolboom voor u de juiste keuze. Wij bieden u, met onze expertise op het gebied van verwarmingsinstallaties, het beste en meest efficiƫnte onderhoud. Daarnaast is het bij ons mogelijk een voordelig service- en onderhoudsabonnement af te sluiten.

Waarom Service & Onderhoud Maartensdijk?

Zoals bij veel andere apparaten die veelvuldig gebruikt worden heeft een CV-ketel eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt nodig. Een CV-ketel maakt al gauw 1000 branduren per jaar. Tijdens een onderhoudsbeurt word uw CV-ketel door onze specialist gecontroleerd op storingen en defecten. Tevens word uw verwarmingsinstallatie schoongemaakt en worden, indien nodig, versleten onderdelen vervangen.

Voor ons Service & Onderhoudsabonnement betaalt u maandelijks een laag vast bedrag. Dit bespaard u aanzienlijk meer geld dan wanneer u een monteur moet bellen voor een storing aan uw verwarming. Mocht u een abonnement afsluiten dan komen wij elke twee jaar langs om te zorgen dat uw CV-ketel weer optimaal werkt.

Interesse?

Mocht u interesse hebben in onze diensten dan kunt u contact opnemen met onze klantendienst. Wij zullen u dan zo snel mogelijk helpen.