Bereken uw besparing met zonnepanelen
Offerte aanvraag CV ketels
Instalweb

CV-ketel reparaties Horst

U zoekt een specialist op het gebied van CV-ketel reparaties in Horst of omstreken? Fa. A. A. Tolboom is u graag van dienst! Ons installatiebedrijf, dat gevestigd is in Leusden, is gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en repareren van verwarmingsinstallaties.

Fa. A. A. Tolboom, hét adres voor CV-ketel reparaties in Horst!

We beseffen vaak niet hoe afhankelijk we van onze CV-ketel zijn. Tot het moment dat er een storing optreedt. In dat geval wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Echter kunnen de kosten van CV-ketel reparaties Horst soms behoorlijk oplopen. Gelukkig heeft Fa. A. A. Tolboom daar een zeer voordelige oplossing voor: het afsluiten van een service- en onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel.

Ons service- en onderhoudsabonnement

Wanneer u een service- en onderhoudsabonnement bij ons afsluit komen wij elke twee jaar langs om uw CV-ketel na te kijken op defecten en indien nodig versleten onderdelen te vervangen. Uw CV-ketel heeft deze onderhoudsbeurten nodig om optimaal en veilig te kunnen blijven werken. Maar een service- en onderhoudsabonnement biedt u ook het voordeel dat u altijd een betrouwbare monteur achter de hand heeft, die u in het geval van een storing direct van dienst kan zijn. Kiest u voor een service- en onderhoudsabonnement van Fa. A. A. Tolboom, dan weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt namelijk een vast, laag bedrag per maand. Hiermee bent u altijd goedkoper uit, dan wanneer u in het geval van een storing het spoedtarief van een monteur moet betalen. Daarbij krijgt u nooit te maken met onverwachte kosten of grote uitgaven.

Meer weten over CV-ketel reparaties Horst?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van CV-ketel reparaties in Horst en omstreken, of over het afsluiten van een voordelig service- en onderhoudsabonnement, neemt u dan contact met ons op. Heeft u op dit moment een storing aan uw CV-ketel? Dan kunt u ons het beste eventjes bellen, zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.